ljubezen

Vprašanja na tosemjaz.net.
nesrečna::tsj

ljubezen

ObjavaNapisal nesrečna::tsj » 30 Okt 2001 13:50

Živjo!
Počutim se najbolj nesrečno na svetu.Priznam,da sem sama kriva!To pa sam zarad enga tipa,ki noče iz moje glave,mojega srca...Ne morem ga pozabit,rada bi ga,sam ne morem.Kako???on me samo izkorišča,z mano je takrat,ko se njem ljubi!Jst mu pa ne morem rečt ne!Tulk priložnosti mam za resno zvezo,sam se raje odločimn za njega,da sm včas pa včas še lohk z njim.In takrat,ko sem sem najsrečnejša na svetu,svetujte mi,al se še naj borim za njega a prekinem vse stike z njimi.
girl::tsj

Re: ljubezen

ObjavaNapisal girl::tsj » 02 Nov 2001 16:12

prekini vse! sem imela podoben primer in na koncu mi je bilo žal! raje prekini zvezo z njim, ker na koncu ti ne bo samo žal, ampak še kaj več
odgovor psihologa::tsj

Re: ljubezen

ObjavaNapisal odgovor psihologa::tsj » 05 Nov 2001 09:57

Nesrečna, živjo!

Vprašaj se, ali je ta tip sploh vreden tvojih čustev, tvoje zaljubljenosti in tega, da si zaradi njega nesrečna. Seveda se počutiš nesrečno, ko ga sicer imaš rada, se pa zavedaš, da te fant grdo izkorišča! To te tudi ponižuje kot človeka. Ne bodi mu le igračka, s katero se tu in tam poigra, nato pa jo odvrže! Zakaj bi se naj sploh borila za njega, če pa do tebe ničesar ne čuti, če te le izkorišča. V tebi ne vidi človeka, ki bi ga spoštoval in ljubil, imel rad. Ti mu pomeniš le predmet za zadovoljevanje njegovih sebičnih potreb. Prekini vse stike z njim, preboli ga in pozabi. Ta fant ni vreden tvojih čustev!

Brane But, univ. dipl. psih.