Iq test

Vprašanja na tosemjaz.net.
jaka311

Iq test

ObjavaNapisal jaka311 » 29 Jan 2019 13:34

Dober dan.

Imam en tak problemček
Mislim da sem neumen
Kako lahko naredim IQ test

hvala
idk

Re: Iq test

ObjavaNapisal idk » 29 Jan 2019 21:46

Res mislis tako? Res mislis tako o sebi? Res mislis da si neumen? Jaz vem da nisi. Ce ze imas slabe ocene v soli to se ne doloca tebe in tvojih lastnosti. Prosim misli dobro o sebi saj lahko take slabe misli pripeljejo do samoposkodovanja, koncna postaja:samomor. Prosim te ne koncaj kot moj stric. Daj si priloznoznost da se spoznas pravega ti! Upam da si premislis o sebi.

idk-diana
jaka311

Re: Iq test

ObjavaNapisal jaka311 » 01 Feb 2019 10:06

A je tvoj stric tudi mislil da je neumen
idk

Re: Iq test

ObjavaNapisal idk » 03 Feb 2019 11:24

Oprosti ampak na to vprasanje ti zal ne morem odgovoriti. Vsi ze leta pred mano skrivajo vzrok za njegovo smrt. Vem le da je pred 20 leti imel prometno “nesreco” in umrl.
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Iq test

Uredništvo » 11 Feb 2019 11:09

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljen,

naj ti povem, da me žalosti, ker tako razmišljaš. Nobena oseba ni neumna in ni prav, da imaš takšno razmišljanje o sebi. Tako mišljenje bo v tvoje življenje prineslo ogromno negativnosti in te onemogočilo pri doseganju ciljev. Pomembno je, da verjamemo vase in v svoje sposobnosti, četudi se nam kdaj zgodi, da pri čemer nismo uspešni. Začni razmišljat o svojih dobrih lastnostih in o rečeh, v čemer si dober. Le takšno razmišljanje te bo pripeljalo do dobrih stvari.

Četudi IQ pokaže določene rezultate, moraš vedeti, da se inteligentnost ne meri samo v učnih dosežkih, ampak pomeni mnogo več. Že to, da si iznajdljiv, prilagodljiv, sposoben razmišljati in reševati problem, pove, da nisi neumen. Če ti ta odgovor ne zadosti in še vedno želiš rešiti IQ test, ti naj povem, da četudi jih je na internetu ogromno, le-ti niso zanesljivi, kajti pravi IQ test lahko izvede le psiholog.

Lepo se imej,
Eva Hršak, dipl. anglistka (un) in profesorica pedagogike
jaka311

Re: Iq test

ObjavaNapisal jaka311 » 11 Feb 2019 12:22

Lahko je oseba celotno življenje slepa na svojo neumnost, lahko pa se z tem sprijazni.

Lep pozdrav,
Jaka