Hja, ena mi je usec

Vprašanja na tosemjaz.net.
Geeker

Hja, ena mi je usec

ObjavaNapisal Geeker » 10 Maj 2018 22:04

Eno punco poznam ze kr neki cajta, pred kratkim sva se pa zacela kr pogovarjat. Oba sva 9. Razred in ful mi je usec (ne hodva na isto solo). Probavam malo flirtat z njo a nevem kok in niti neupam si prevec, k se bojim da bi me odpikala. Js sm prjazn do nje, ona je do mene... Izmenjava si tut kako sliko al pa dve prek snepa in se normalnu pogovarjava... Ucasih jo pa tut kej nasmejim. Dejte mi pls povedat kok naj jo mau "upecam" k mi je res ful fajn punca ^^

Hvala :D
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Hja, ena mi je usec

Uredništvo » 11 Maj 2018 09:57

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljen.

Hvala za tvoje pisemce. Predlagam, da ji poskusiš nekako povedati, kaj čutiš. To je precej pogumen korak, in če ga sedaj še nisi pripravljen narediti, si pusti še malo časa, da jo morda bolje spoznaš in ugotoviš, kaj ji je všeč oz. na kak način bi jo morda lahko pritegnil.

Težko je svetovati, kaj točno bi jo pritegnilo, saj je ne poznam, poleg tega mora to priti od tebe, kar pomeni, da mora biti v skladu s tem, kdo ti si. Včasih ljudje pretiravajo do te mere, da ni več pristno in je igrano. To dekletom ni všeč. Tudi če te je strah oz. imaš tremo, predlagam, da se na neki točki opogumiš, saj boš le tako vedel pri čem si. Morda pa ona celo čuti enako kot ti in prav tako ne upa narediti prvega koraka. Poskusi tako kot si napisal meni - da ti je ful fajn punca, mogoče jo lahko povabiš na pijačo ali v kino... Verjamem, da ti bo hudo, če te slučajno odslovi, a le z odkritostjo lahko ugotoviš, kaj čuti do tebe. Bolje tako kot pa leta čakati in upati. Saj veš, kaj pravijo: sreča je na strani pogumnih.

Pa srečno!

Marjetka Gojkošek, mag.psih.
Marjetka Gojkošek, mag. psihologije