Osvajanje/Nasveti

Vprašanja na tosemjaz.net.
Mark16

Osvajanje/Nasveti

ObjavaNapisal Mark16 » 29 Apr 2018 22:37

Zdravo,
Prosil bi za kakšen nasvet glede osvajanja deklet. Prav tako me pa zanima kaj so prve stvari, ki jih dekleta opazijo pri fantu (oblačila, nasmeh itd.??). Všeč mi je punca, ki je 3 leta starejša. Zanima me, če ima kdorkoli kakšen nasvet kako se ji približam? —Hvala za pomoč.
Ena radovedna punca
Objave: 14
Pridružen: 05 Feb 2018 17:28

Re: Osvajanje/Nasveti

ObjavaNapisal Ena radovedna punca » 30 Apr 2018 23:21

Pac nwm...jaz recimo najprej opazim zunanjost...npr. nasmeh,postavo,oblacila ipd. Potem seveda pride na vrsto karakter-kar je meni osebno ful pomembno. Drugace pa daj ji vedet da ti je vsec,ampak ne bit vsiljiv..vprasaj jo kaj ona cuti do tebe in pac pogovorita se(ce se druzita seveda). Ce ne pa jo lahko kliknes tudi na social media(ce nisi dovolj pogumen za pogovor v zivo,ali pa ti tak nacin bolj ustreza). Ce se ji hoces priblizat se pozanimaj o tem kaj ima rada,probaj se druzit z njo,jo nasmej...in pac sprejmi jo tako kot je... Daj ji tui kak kompliment in daj ji vedet da ti lahko zaupa...ker ce ti zaupa je to velik korak naprej😉. Seveda pa bodi iskren in kar pogumno.
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Osvajanje/Nasveti

Uredništvo » 16 Maj 2018 00:13

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljen,

če te prav razumem te zanima način kako pristopiti do punce, ki ti je všeč.

Ljudje smo si različni, ta raznolikost se pozna tudi pri načinih osvajanja in odzivanja nanj. Dobro je, da najprej poznamo sebe, saj šele takrat bolje vemo kakšen način izbrati - takšen, ki nas prikaže v najboljši luči.

Osvajanje se najlažje začne s spogledovanjem. To je način, preko katerega vidiš, če te je punca opazila. Ko vidiš, da se odziva na tvoje poglede, stopi do nje in jo ogovori. Med pogovorom jo pohvali, daj ji vedeti, da ti je všeč, vprašaj jo kakšno stvar, naj vidi, da se zanjo zanimaš. Vsi ljudje imamo radi, če se kdo zanima za nas. Vzemi si čas, ne hiti. Če se bo ob tebi počutila dobro, bodo stvari stekle same od sebe. Nato se bo tudi sama začela odzivati nate in se zate verjetno tudi zanimati. Če pa ti vseeno ne uspe, ne obupaj! Vse skozi imej v mislih, da so punce različne, zato vsak način ne ustreza vsaki. Uporabi drug prijeten način. Ali je punci všeč način, ki ga boš uporabil, pa boš videl sam preko njene telesne govorice oz. preko njenega odzivanja.

Preden začneš osvajati dekleta, jih poskušaj spoznati in jim daj vedeti, da ti lahko zaupajo. Postanita najprej prijatelja. Spoznaj jih preko pogovora, najbolje da pogovor poteka iz oči v oči. Ni nujno, da sta v času pogovora na samem. Normalen pogovor lahko začneš kar v družbi. Če boš videl, da se punca v tvoji družbi dobro počuti, je to prvi znak, da ji je ob tebi prijetno. Punce rade vidijo, da se nekdo trudi, jim posveča čas in se zanima zanje. Daj punci prostor, naj se ne počuti ogroženo. Pazi, da ne boš preveč posesiven. Če ti način iz oči v oči ne ustreza, poskusi s punco najprej navezati stik preko socialnih omrežij nato pa poskusi tudi na oseben način.

Kaj punce najprej opazijo pri nasprotnem spolu ti težko rečem. Kot sem že omenila zgoraj smo si ljudje različni in všeč so nam različne stvari. Nekatere punce pritegne nasmeh, druge pogled, drža, način govora, samozavest, ki jo izžarevaš itd. Pomembno je, da vedno pokažeš pravega sebe, torej da si ti res TI!

Vedi pa, da se je potrebno za vsako stvar in vsako osebo potruditi. Ne smeš pričakovati, da se bo nekaj zgodilo samo zato, ker si to želimo ali pa takoj, ko si to želimo. Sami oblikujemo svojo usodo. Pri tem pa je pomembno, da smo vedno to kar smo, zato tudi tebi priporočam, da si to kar si, torej TI. S tem ne moreš zgrešiti.

Želim ti uspešno pot pri doseganju svojih ciljev!

Urška Koštomaj, dipl. psih. (UN)
Urška Koštomaj, dipl. psihologinja (un)
kitty+
Objave: 3
Pridružen: 05 Apr 2018 22:45

Re: Osvajanje/Nasveti

ObjavaNapisal kitty+ » 17 Maj 2018 13:54

Ojla, js pr fantu takoj opazim če je čist. Ostalo ni pomembno, dokler je čist haha pa se zna lepo vest.
Srecno :)