Nagrada

Vprašanja na tosemjaz.net.
winner

Nagrada

ObjavaNapisal winner » 14 Apr 2018 08:13

Prišla sem v ožji izbor na natečaju, ne vem ali sem zmagovalka ali ne. Na prireditvi bodo sporočili, ampak mami noče iti. Naj grem sama? Toliko stvari si želim početi, pa mi kar naprej odpoveduje.
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Nagrada

Uredništvo » 17 Apr 2018 21:11

Odgovor svetovalke
_________________

Draga Winner,

čestitam za uvrstitev v ožji izbor na natečaju. Verjamem, da je težko čakati na razglasitev rezultatov in upati, da boš zmagovalka. Vsekakor pomaga, da je ob tebi nekdo, ki mu zaupaš. Verjamem, da bo ob tebi mentor, ki je s tabo delal in se pripravljal na natečaj. Tako verjetno ne boš sama. V kolikor mentorja ne bo ob tebi lahko povabiš morda kakšno prijateljico, očeta, mogoče sorojenca, v kolikor ga imaš.

Četudi pa se ti zgodi, da boš šla sama, pa naj dogodek predstavlja zate izziv, ki ga boš poskusila izpeljati do konca. Korake v smeri cilja si naredila že z uspehom na natečaju. Uspeh je bil v tem primeru povsem odvisen od tebe.

Predlagam ti, da se z mamo iskreno pogovoriš in ji poveš, da si želiš, da je ob tebi, ko jo potrebuješ. Vprašaj jo, zakaj ne zmore s tabo v tem primeru in sicer in kako bi lahko skupaj rešili nastalo težavo.

Čestitam še enkrat za uspeh. Uživaj na prireditvi in bodi ponosna nase. Z mamo pa se le pogovori.

Vse dobro,
Barbara S. Curk, psihologinja
Barbara Stožir Curk, univ. dipl. psihologinja