Love problem

Vprašanja na tosemjaz.net.
Zgubljena

Love problem

ObjavaNapisal Zgubljena » 13 Apr 2018 17:48

Jaz sem pa lani spoznala enega fanta ki mi je bil zlo všeč in on se je tudi zalubu vame, zdaj se poznava ze 1 leto, in pol sva skup prsla na 8 junij in res mava zlo lepe spomine mam njegovo verizico ki mi jo je dal, pa na morju sva bla skupi, pa kr se najini starsi poznajo sm bla tut pr njemu doma in res nevem kako bi brez njega.. A potem 2 oktobra sva sla narazen ker se mi ni vec tko posvecal tko kot naprvo in je igral raje igrce s frendi ko pa so sli oni spat pa je komi mene poklicu itd.. In sm ga mogla s tezkim srcem pustiti zaradi tega kr sem se tudi v soli poslabsala pa starsi so mi priporočali naj ga pustim in pol leta sem ga prebolevala pa pol se nisva slisala od oktobra in vse do januarja, zdaj pa od februrarja naprej ze nama gre boljse in oba si vzameva cas drug za drugega ampak jaz mislim da se je vedno vame ker vem pac ker se tko ful prijazno obnasa do mene pa romanticen je in zaupa mi vse pa tudi jaz njemu. Na 1 maj se bova spet vidla, a naj ga vprasam ce bi bla nazaj skup? Sigurna sem da sma spet pripravljena na novo ker tudi on se je vedno v mene in se vedno nekaj cutiva drug do drugega ampak njega je sram mene bprasati ker se boji da bi jaz odklonila.. Kaksno je vase mnenje?
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Love problem

Uredništvo » 18 Apr 2018 21:10

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljena!

Mislim, da ne potrebuješ zares mnenja drugih, saj si že sama napisala, da si sigurna...torej, poskusita še enkrat - vprašaj ga, pogovorita se. Zdaj veš kaj te je motilo prvič, še enkrat mu to povej. Iskreno se pogovorita kaj pričakujeta drug od drugega, kako se bosta za vezo potrudila, kaj bosta spremenila glede na prvič. A vedi, da vsaka odločitev nosi s sabo posledice, te pa so lahko dobre ali slabe. S tem mislim - lahko, da bo tokrat vajina veza trdnejša, lahko pa čez čas zopet zbledi. Razočaranja so del življenja in ko se zaljubimo veliko tvegamo, a še vseeno je biti zaljubljen in ljubljen nekaj najlepšega na svetu. Kako vama bo tokrat šlo ne ve nihče, lahko se le maksimalno potrudita, da vama bo lepo.

Upam, da sem ti bila v pomoč.

Lep pozdrav,
Tina Rzeničnik Uršič, mag. psih.
Tina Rzeničnik Uršič, mag. psihologije
Zgubljena

Re: Love problem

ObjavaNapisal Zgubljena » 19 Apr 2018 10:47

Najlepsa vam hvala, zanima me samo kako ga naj vprasam ker sem ga ze lani 8 junija jaz vprasala ker on ni imel poguma, in me zanima ko se bi vidla spet, kako naj zacnem o tem? Pa pozabila sem vam se povedati da mu je bilo zelo zal za, to kar mi je naredil in mi je rekel da bi vse na svstu naredil da bi lahko popravil te napake. Samo zanima me kako naj se lotim tega kako ga naj vprasam, ga lahko vprasam ce se kaj cuti do mene ko se bova videla..??
Zgubljena

Re: Love problem

ObjavaNapisal Zgubljena » 21 Apr 2018 13:54

Vceraj mi je rekel da ne cuti vec isto do mene kot je prej in da me noce znova prizadeti in da se ni pripravljen na novo zvezo kaj naj storim, celo noc sem jokala cela sem pktrts in niti uciti se ne morem in v ponedeljek pisemo test in se se niti ucila nisem prosim pomagajte mi kaj pa ko se bova videla naslednji teden kako naj potem ga gledam v oci ce bom jokala? Kaj naj storim😭
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Love problem

Uredništvo » 23 Apr 2018 21:21

Odgovor svetovalke
__________________

Pozdravljena!

Žal mi je in verjamem, da ti je hudo. Upam, da ti je test danes vseeno dobro uspel. Mogoče bi bilo dobro, da preteče malo časa in da se drugi teden raje ne vidita. Ne vem, odvisno kako se boš počutila. Pred njim jokati nima smisla, potem je bolje, da se ne vidita. Vsaj ne tako hitro. Kar ti je povedal boli, je pa bil s tabo odkrit. Lepo je, da te noče znova prizadeti. Na silo ljubezni ne gre prebuditi, žal. Očitno torej še ni vajin čas - mogoče bo enkrat v prihodnosti še, mogoče pa tudi ne. Čas zaceli vse ljubezenske rane, tudi tvojo bo, verjemi. Mogoče bo fant čez nekaj časa ostal le lep spomin, mogoče pa se še vse obrne in še pride vajin čas.

Lep pozdrav,
Tina Rzeničnik Uršič, mag. psih.
Tina Rzeničnik Uršič, mag. psihologije