Zaljubljena v fanta svoje bff

Vprašanja na tosemjaz.net.
Girl12321lolipop

Zaljubljena v fanta svoje bff

ObjavaNapisal Girl12321lolipop » 30 Mar 2018 18:03

Hello.Zaljubljena sem v fanta svoje najboljse prijateljice.On je dve leti starejsi od mene.Ta fant me ima za zeloooo dobro prijateljico in vedno pravi, da sem jaz kriva da onadva hodita v dobrem smislu.Vceraj pa mu je moja prijateljica povedala da mi je vsec . Res sem zelo zaljubljena v njega .Kaj naj naredim da ne prizadanem nikogar?
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Zaljubljena v fanta svoje bff

Uredništvo » 05 Apr 2018 15:21

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljena, Girl12321lolipop!

Kar bi lahko podelila s fantom, je v tvojem imenu storila že tvoja prijateljica. Oba torej že vesta, kaj do fanta čutiš. V tem trenutku, ko sta prijateljica in prijatelj par, bi verjetno lahko naredila le malo drugega. Če bi rada svoji prijateljici ali fantu povedala še kaj, se lahko z njima pogovoriš. Prijateljici lahko poveš, da je ne bi rada prizadela.

V trenutkih, ko ti bo težko, se usmeriš nase. Naredi takrat nekaj dobrega zase. Usmeri pozornost na katero od dejavnosti, ki jih rada opravljaš…ukvarjaj se na primer s športom, ustvarjaj, udeležuj se delavnic/dogodkov, druži se… Pogovarjaj se o svojih čustvih z nekom, ki mu lahko zaupaš. Izrazi jih. Vedno lahko pišeš tudi nam.

Lepo te pozdravljam,

Anja Kragelj, univ. dipl. pedagoginja in specializantka psihoterapije
Anja Kragelj, univ. dipl. pedagoginja in specializantka psihoterapije