Zaljubljenaaa

Vprašanja na tosemjaz.net.
Tanci bannanci

Zaljubljenaaa

ObjavaNapisal Tanci bannanci » 12 Mar 2018 22:43

Heii no js mam en problrm k ubistvi nwm ce je res problem...amm no pac js sm fuk zalublrna u enga fanta...sam on ma punco...in pac on je sosed od moje tete in js sm pr njej usak drug vikend...in medva pac s tem fantom se ful pogovarjama pred messengerja pa snepa pa te fore in pac sm ga uprasala ce mam sanse pa je reku da pac ja pa da sm lepa pa tsne an...sam mene je zj strah ka nj zto k on ma punco in js bi bla ful z njim on pa mogoc tut z mano plis help nwm ka naj nrdim
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Zaljubljenaaa

Uredništvo » 16 Mar 2018 11:07

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljena,

praviš, da si zaljubljena v fanta, s katerim si veliko v stiku preko družabnih omrežij. Ta fant ti je zelo všeč, dobro se razumeta, težava pa se pojavi, ker je fant zaseden. Zato ne veš kako nadaljevati.

Situacija v kateri si se znašla ni nevsakdanja. Velikokrat se zgodi, da nam postane všeč oseba, katera je že zasedena. Težava je še večja, če nam ta oseba daje upanje o morebitni skupni prihodnosti. Kaj nato narediti?

Verjamem, da si o tem že veliko razmišljala in da odgovor ni preprost. Glede na to, da je fant zaseden, bo moral predvsem on pregledati svoja čustva in se nato odločiti. Ti se lahko odločiš le, ali ga boš čakala ali pa se ozrla okrog in videla da je okrog tebe še veliko drugih fantov, ki jih do sedaj še nisi opazila in so prav tako zanimivi. Čeprav ti bo morda težko, ti toplo priporočam, da s fantom ne začenjaš ničesar preden se fant ne odloči in postane samski. Postavi se v kožo njegove punce. Verjamem, da tudi tebi ne bi bilo všeč, če bi tvoj fant začenjal nekaj na novo z drugo punco dokler sta vidva še skupaj.

Ko boš prepričana, da je fant samski in želi s tabo oblikovati odnos, pa le zagrabi priložnost.

Upam, da sem ti vsaj malo razjasnila stvari, da se boš lahko lažje odločila.

Želim ti vse dobro!

Urška Koštomaj, dipl. psih. (UN)
Urška Koštomaj, dipl. psihologinja (un)