zaljuljena sem

Vprašanja na tosemjaz.net.
gaja123
Objave: 2
Pridružen: 08 Mar 2018 19:38

zaljuljena sem

ObjavaNapisal gaja123 » 08 Mar 2018 19:45

zdravo
jaz sem zaljubljena v enega fanta na naši šoli nisma sošolca in se sploh ne poznama nič nevem o njem razan kako mu je ime in tudi on nič neve o meni ampak meni se zdi da ta fant ni zaljubljen v mene kaj naj storim da se zaljubi v mene in da sva na koncu par ?
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: zaljuljena sem

Uredništvo » 11 Mar 2018 12:12

Pozdravljena Gaja123,

praviš, da si zaljubljena v fanta na vaši šoli, s katerim se ne poznata. Ker ti je všeč si želiš osvojiti njegovo srce in ustvariti ljubezenski odnos.

Glede na to, da se z omenjenim fantom še ne poznata sklepam, da si razmišljala da bi z njim nekako prišla v stik. To lahko narediš na več načinov. Najprej te mora fant opaziti. Eden od načinov je ta, da se večkrat srečata. Ker hodita na skupno šolo izkoristi priložnost in se pojavi na hodnikih na katerih se fant zadržuje. Nato lahko poskusiš s spogledovanjem, tako bo fant zaznal, da se zanimaš zanj. Ko boš pripravljena pa stopi z njim v stik, predstavi se mu, preko svoje telesne govorice mu daj vedeti da ti je všeč. Morda bo celo on naredil prvi korak in pristopil k tebi. Če si bolj sramežljiva lahko kot prvi korak uporabiš tudi kontakt preko spleta. Osebno sicer mislim, da je bolje da se ljudje spoznamo na oseben način, ampak ti poskusi na način, ki ti najbolj ustreza.

In seveda najpomembnejše - ob spoznavanju vedno bodi TI, ne poskušaj biti nekaj kar nisi samo zato ker misliš da bi fantu to bilo bolj všeč. Naj spozna pravo tebe, le tako bosta lahko ustvarila iskren odnos. Če pa bo kateri od vaju ugotovil, da sta lahko samo prijatelja, nič hudega za seboj boš imela bogato izkušnjo, ki bo povečala tvojo samozavest poleg tega pa boš bolje poznala samo sebe - kaj ti je všeč in kaj ne glede fantov in njihovega odzivanja.

Želim ti čim več prijetnih trenutkov!

Urška Koštomaj, dipl. psih. (UN)
Urška Koštomaj, dipl. psihologinja (un)
Nenu

Re: zaljuljena sem

ObjavaNapisal Nenu » 11 Mar 2018 16:16

gaja123 napisal:
08 Mar 2018 19:45
zdravo
kaj naj storim da se zaljubi v mene in da sva na koncu par ?
Ljubezni se neda izsilit
Drgač pa se z njim pogovarjej