Še vedno jo ljubim

Vprašanja na tosemjaz.net.
Kristjan223
Objave: 1
Pridružen: 03 Mar 2018 21:28

Še vedno jo ljubim

ObjavaNapisal Kristjan223 » 03 Mar 2018 21:41

Pozdravljeni,
V osnovni šoli sem sem bil zaljubljen v sošolko, vendar se nama razmerje ni izšlo. Vsake toliko časa pomislim nanjo ter si mislim kako lepo bi se bilo družiti z njo. Prvič sem izvedel da ji nisem všeč na boleč način, drugič pa je moje načrte na nek način izdal moj BF, kar me je zelo potrlo in razjezilo. Mislim da še vedno nekaj čutim do nje saj nenehno mislim nanjo. Ne vem ali naj se še naprej trudim ali naj obupam in si poiščem katero drugo. Ne vem ali imam se vedno šanse pri njej, saj se ne druživa več. Ko me je drugič zavrnila sem ji iskreni napisal kaj sem čutil nato pa mi je napisala da bo bolje da se nekaj časa ne druživa več saj se mi čustva lahko vrnejo. Napisala mi je tudi da sem ji bil BFF. Prosil bi pomoč saj sem zmeden zaradi vsega.
LP Kristjan
KarolLoy

Re: Še vedno jo ljubim

ObjavaNapisal KarolLoy » 05 Mar 2018 22:07

Tudi jaz sem imela ta problem z fantom ker mi je bil všeč a jaz njemu ne. Svetujem ti ,da pozabiš nanjo saj vsaka misel nanjo kako te zavrne verjetno mora boleti(v srcu).
Lp. KarolLoy
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Še vedno jo ljubim

Uredništvo » 13 Mar 2018 09:48

Odgovor svetovalke
_____________________

Pozdravljen, Kristjan!

Najprej bi ti želela povedati kako pogumno je bilo, da si dekletu povedal kaj do nje čutiš. Lahko si ponosen nase, da si naredil ta korak.

Na žalost na tvoje vprašanje, ali se truditi naprej, ne bi mogla odgovoriti. Nanj lahko odgovorita le ti in dekle. Kaj misliš sam?

Včasih pride čas, ko moramo koga izpustiti in mu/ji pustiti, da gre svojo pot. S tem naredimo pravzaprav nekaj dobrega zase in ustvarimo prostor v svojem srcu, da ga lahko zapolni še nekdo drug. Sam boš najbolje vedel če ali kdaj bo prišel ta čas. Spustiti nekoga, ki ga imamo radi, res ni najlažje. Ampak čas vedno naredi svoje. Pomaga pa tudi, da med tem ne prenehaš »živeti«, da narediš vsak dan nekaj dobrega zase, se udeležuješ dogodkov, ki so ti všeč, počneš stvari, ki jih imaš rad. Če pride kdaj ta trenutek, bodi odprt za nove izkušnje. Saj veš, ko se zaprejo vrata, se nekje odprejo druga.

Lepo te pozdravljam,
Anja Kragelj, univ. dipl. pedagoginja in specializantka psihoterapije