Prsi

Vprašanja na tosemjaz.net.
Tijalucija12345
Objave: 1
Pridružen: 11 Okt 2017 20:33

Prsi

ObjavaNapisal Tijalucija12345 » 11 Okt 2017 20:53

Imam majhne prsi in nisem prevec zadovoljna z njimi (13 let sem stara in mam menstro) in mislim da me zaradi tega nikol nebo hotel noben fant imeti. Ai mi bodo prsi po menstrauciji se kaj zrasle? Upam da je to res da se ti po menstruaciji prsi povecajo za 1 -2 kosarici
Uredništvo
Pošlji ZS
Pošlji e-pošto

Re: Prsi

Uredništvo » 13 Okt 2017 08:47

Odgovor svetovalke
_________________

Pozdravljena. Prsi se razvijajo še nekaj let po menstruaciji, kakšna bo njihova končna velikost pa je odvisno od tvojega dednega zapisa in do neke mere od tvojega načina življenja. Prsi so sestavljene predvsem iz maščobe, zato se lahko bolj ali manj povečajo tudi, če pridobiš nekaj telesne teže.

Ampak čeprav se ti sedaj zdi, da je to ena najpomembnejših stvari, da bi bila fantom všeč, pa boš čez čas ugotovila, da je najbolj pomembno, da si najprej všeč sama sebi. Ne moreš vplivati na to, kako velike bodo tvoje prsi, in škoda bi bilo zapravljati čas, da se okrog tega obremenjuješ.

Poišči načine, s katerimi lahko vplivaš na tvoje počutje - fantom so všeč dekleta, ki so dobre volje in nasmejana. Jej raznoliko hrano in pij dovolj tekočine, da bo tvoja koža žareča, tvoji lasje zdravi. Skrbi za zdravje zob, da boš imela lep nasmeh. Ukvarjaj se s kakšno športno aktivnostjo, da bo tvoje telo lepo oblikovano in boš polna energije. Najdi svoje najlepše lastnosti in ji poudari. Nikar se ne obremenjuj samo s tistim, kar ti pri sebi ni najbolj všeč, ker nihče ni popoln.

Lep pozdrav,
Sanja Vulović, dr. med.