Pogovarjanje

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Pogovarjanje

Re: Pogovarjanje

Napisal Žan 999::tsj » 01 Nov 2001 13:52

ej stari,to so je tud men dogajal.pa sem pol mislu kva si punca misl da sem dolgocasen pa tko.Problem je v tem da mas tremo-poskus se umirt pa tud ce sta mal tih pa kva po pol pa lohka kaksno prpomns al pa zacni tko kokr se s frendi.men je pomagal

Re: Pogovarjanje

Napisal odgovor psihologa::tsj » 22 Okt 2001 11:19

Pozdravljen!

V grobem imaš dve možnosti. Govoriš o tistem, kar zanima tebe (vključno z zanimanjem za dekle - torej o njej), druga možnost je, da se pogovarjaš o stvareh, ki zanimajo njo. Če tega še ne veš, jo moraš seveda še povprašati o hobijih.

Če se ti pogosto zgodi, da ne veš nadaljevati pogovora, ti priporočam, da se na pogovor vsaj v mislih pripraviš v naprej.

Upam, da vama bo beseda gladko stekla.
Matej Žnuderl, univ.dipl.psih.

Re: Pogovarjanje

Napisal nika::tsj » 20 Okt 2001 13:45

Tudi meni se dostkrat nardi, da ne vem kaj bi se menla s tipom. Ko pa sem s frendicami in tudi s frendi s tem nimam problema in kar dosti klepetam.

In veš kaj nardim v tem primeru ko ne vem o čem bi se pogovarjala z njim? Ne obremenjujem se s tem, ker zakaj bi se neki silila in razmišljala, kaj mu naj rečem, ko pa ga lahko lepo poljubim in se mam lepo z njim tud če sma oba tih.

Pol ga pa recimo vprašam kaj je kej zanimivega doživel tisti dan, al pa če se mu je kdaj v življenju zgodil kaj zares neprijetnega, al pa ga vprašam kaj mu pomeni življenje al pa mu čist preprosto povem kak vic. In potem pogovor steče.

veliko sreče.
nika

Pogovarjanje

Napisal DJ_Someone::tsj » 18 Okt 2001 20:05

Vcasih ko sem s punco mi zmanjka besed!
Preprosto ne vem kaj bi rekel!?
Kadar sm s prijatelji teh tezav nimam-ravno nasprotno!
Prosim ce mi poveste o cem naj se pogovarjam s punco ali katero temo naj odprem?!

Hvala

Vrh