Masiranje prijateljice

Odgovori

Moški
Ženski
Neizbrano

BBKoda is Vklopljeno
[img] je vklopljen
[flash] je izključen
[url] je vklopljen
Smeški so izklopljeni

Pregled teme
   

Razširi pogled Pregled teme: Masiranje prijateljice

Re: Masiranje prijateljice

Napisal Maser3 » 04 Avg 2017 21:41

Hvala za pomoč!

Re: Masiranje prijateljice

Napisal Uredništvo » 04 Avg 2017 13:38

Odgovor svetovalke
_________________

Ponovno pozdravljen!

Punce imajo rade samozavestne fante, zato se vsekakor ne ponujaj na pladnju, vseeno pa vsaj malo pokaži, da te zanima. Ali imaš sploh možnost biti v njeni bližini oz. kako komunicirata? Upam, da ne samo preko družabnih omrežij... Čim več se z njo druži in pogovarjaj (v živo!), tako da pokažeš zanimanje o njeni osebnosti, hobijih, glasbi, ki jo posluša itd. Najdi neko skupno točko med vama in jo kam povabi, npr. če reče, da ima rada sladoled, povej da poznaš najboljši sladoled v mestu in jo povabi na zmenek.
Pri vsem tem spoznavanju oz. flirtanju pa nikakor ne izgubi samega sebe, ostani sebi zvest, ni potrebno da se v vsem strinjaš, ampak argumentiraj svoje mnenje, tako te bo videla kot bolj inteligentnega in samozavestnega in da nisi pripravljen, da bi nekdo po tebi hodil. Smej se in imej smisel za humor. Glej jo v oči, ko se pogovarjaš z njo. Pohvali njeno obleko. Dotiki in poljubi pridejo kasneje, vendar ji vseeno lahko položiš roko na ramo ali jo objameš, če imaš občutek, da situacija to dopušča.

Držim pesti in upam, da sem kaj pomagala,
Tina Naranđa, dr.med.,
specializantka pediatrije

Re: Masiranje prijateljice

Napisal Maser nn » 03 Avg 2017 23:11

Prav mate, zdaj ko ste rekli pa se mi zdi da mam neko navezo do te moje sosolke, kot da bi hotel zbudit v njej zanimanje za njo. Kaj pa lahko sploh naredim da ji povecam zanimanje za mene.
Hvala

Re: Masiranje prijateljice

Napisal Uredništvo » 03 Avg 2017 08:54

Odgovor svetovalke
________________

Pozdravljen!

Verjetno razumem kaj želiš vprašati. Verjetno tudi vir drži. Težko ti podam pravi odgovor, ker mislim da je odvisno od punce, kaj kateri paše. Ženske smo zapletena bitja. Prav tako boš težko izbral način kako se dotikati punce na nezapeljiv način. Ne vem točno kakšen je tvoj namen, ampak kakorkoli se jo boš dotikal, bo to verjetno pomenilo nekaj več, če razumeš kaj mislim? Lahko poskusiš vrat ali masiranje stopal, vendar že tvoja želja da se je dotakneš, pomeni da ti je verjetno všeč. Ji želiš to sporočiti?

Lepo bodi in srečno,
Tina Naranđa, dr.med.,
specializantka pediatrije

Masiranje prijateljice

Napisal MASER vbistvune » 02 Avg 2017 00:43

Hej
Zanima me, kje punce rade vidijo da jih fantje božajo, masirajo?.. Da ne bo pomote, ne govorim o spolnoih odnosih oz. predigri😅. Kak se zdi puncam če jo božamo po vratu? Bral in prebral sem o tem in ugotovil da naj bi punce, božanje po vratu, prsih, nogah in spolovilu vzburjalo(ta vir sploh drži?) . Samo božanje prsi, nog in "tistega" pač ne spada v javnost, če bi masiral prijateljico s katero nisi v zvezi. Upam da ste razumeli kaj sem hotel vprašati😅😇
Hvala

Vrh